Friday, October 8, 2010

CONTEST “TOP REFERRER CONTEST”

Salam..
Hari ini aku ada masuk satu contest “Top Referrer Contest”
dari walimatulurus.net. Diorang ni ada Special hadiah nak bagi kat korang nak tau apa??

kad 
kahwin walimatulurus dot net 

hadiah berupa Iphone 3G 16GB dari depa dengan menyertai “Top Referrer Contest”  

Bagaimana untuk menyertai peraduan ini?

Mudah saja, anda hanya perlu letakkan banner dan link di bawah ini ke dalam laman web anda. Diorang akan mengira pengunjung yang datang dari website anda ke laman web ini. Peserta yang dapat membawa pengunjung terbanyak akan menerima hadiah iphone 3G dari pihak walimatulurus.net

Bila tarikh bermula dan tamat peraduan ini?
 
Peraduan ini bermula dari 1 Oktober 2010 hingga 31 Oktober 2010.
Apa lagi...Nak join ataupun nak tau info lebih lanjut...klik kat BANNER kat side page aku tu ya...


Semoga berjaya



3 comments:

  1. http://comelazhar.blogspot.com/2010/09/nice-lady-tightening-liquid-from-dr-g.html#links

    ReplyDelete