Sunday, September 26, 2010

Bosannye + Gambar Lomo


Bosan betol hari ini...lagi pun dah lama aku tak update blog aku nie...
So, aku masuk bilik ternampaklah kotak bekas kamera lomo (adik aku punye)..
So aku pun mengamati gambar-gambar efek dari lomo...
menarik jugak...tapi aku takde kamera tu...
So aku pun try photoshop...edit la...asalkan pueh ati aku yang bosan nie...
So aku pun edit la...hasilnya...cam gambar nie...
 
 



Haha...sekarang aku da pueh ati...Klu nak blajar serve la kat internet...byk totrial ag...

aku pun banyak lagi nak kene blajar...
 
 
 

4 comments:

  1. lawa lah editing tu cuma nampak cerah sangat je bahagian middle. tapi cantik lah! ;)

    ReplyDelete
  2. hahahha...bru blajar la...mg byk salah...pepun tq

    ReplyDelete
  3. hai mls plak ble tgk laptop lame xopen heeh

    ReplyDelete